Πρωτόκολλο Ασφαλείας

Σας περιμένουμε

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

 

 

 

Η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού είναι πάντοτε πρωταρχική προτεραιότητα του Ξενοδοχείου μας. To Ξενοδοχείο έχει εφαρμόσει, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελληνικής Κυβέρνησης για τη διαχείριση του Κορονοϊού, τις κατάλληλες διαδικασίες για τη διαφύλαξη της υγείας και ασφάλειας των πελατών και του προσωπικού του, ενόσω οι πελάτες διαμένουν στο Ξενοδοχείο. Επομένως, είναι απαραίτητο όλοι οι πελάτες και επισκέπτες που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου να ακολουθούν αυστηρά τα μέτρα και τις οδηγίες που παρέχονται από το Ξενοδοχείο, για την πρόληψη της μόλυνσης και της μετάδοσης ιών στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

 

Συνεπώς, κατά την παραμονή σας στο Ξενοδοχείο πρέπει να τηρείτε όλα τα σχετικά υγειονομικά μέτρα (ενδεικτικά συμπεριλαμβανομένης της τήρησης των φυσικών αποστάσεων, της απολύμανσης των χεριών και της χρήσης μασκών προσώπου).

 

Πρέπει να παραμείνετε στο δωμάτιό σας εάν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο Ξενοδοχείο ήσσονος σημασίας συμπτώματα, όπως βήχα, πονοκέφαλο, ήπιο πυρετό και να επικοινωνήσετε αμέσως με την υποδοχή (reception) του Ξενοδοχείου.

 

Μετά την αναχώρησή σας, παρακαλείσθε ρητώς να ενημερώσετε αμέσως το Ξενοδοχείο στην περίπτωση που εμφανίσετε συμπτώματα που σχετίζονται με τον COVID-19 ή εάν έχετε θετικό αποτέλεσμα σε εξέταση στην οποία υποβληθήκατε για τον COVID-19, εντός 14 ημερών από την αναχώρηση σας.

 

Με αίσθηση χαράς και αισιοδοξία για τη σταδιακή αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων, περιμένουμε να σας υποδεχτούμε σύντομα σε ένα περιβάλλον αναζωογόνησης, στο SanSal Boutique Hotel.
Για να διασφαλίσουμε ότι θα απολαύσετε τη μοναδική εμπειρία διακοπών που προσφέρουμε, ακολουθούμε ένα οργανωμένο πλάνο λειτουργίας, σε συμμόρφωση με τις πιο πρόσφατες οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των αρχών υγείας της Ελληνικής κυβέρνησης, αναφορικά με την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού μας, χωρίς να κάνουμε συμβιβασμούς στην πολυτέλεια που σας προσφέρουμε.
Η χαρά, η χαλάρωση και η άνεσή σας σε συνδυασμό με την δέσμευσή μας απέναντι στην υγεία και την ασφάλειά σας παραμένουν οι βασικές μας προτεραιότητες. Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στα Χανιά της Κρήτης και να σας προσφέρουμε περισσότερα απ’ όσα χρειάζεστε, για αξέχαστες διακοπές στην άνεση ενός προστατευμένου περιβάλλοντος.

Επιλέξτε την ημερομηνία και αφήστε μας να σας προσφέρουμε το καλύτερο.